שי רפאלוב - מעצב שיער
סרטון תדמית שהפקנו עבור מעצב השיער שי רפאלוב. הסרטון מכיל צילומים איטיים רבים ופוקוס על תנועות ידיים ותיאור ויזואלי של מיומנותו של שי.
ד"ר ריאד אבו סאלח
יתרונות ההשתלה הבזאלית-קומפרסיבית
סרטון תדמיתי-שיווקי-אינפורמטיבי. סגנון זה של סרטונים משרת מספר מטרות: - לספק ערך רב למתעניינים בנושא (במקרה זה בהשתלות שיניים)
- להכיר את הרופא המטפל ולשקף את הידע והמומחיות שלו
- לשקף את תדמית העסק לצופה (כפי שניתן לראות בפתיח הקולנועי לסרטון)
צילום וידאו
יצירת סרטים וסרטונים כרוכה בהרבה יותר מהיכולת לצלם את התוכן המבוקש. זה מסע שמתחיל בחזון שלך ומסתיים בחוויה כובשת עבור קהל המטרה. תכנון וצילום נכון משלב טכניקה נכונה לצד אומנות הצילום. כל אלו תלויים בג'אנר, קהל המטרה והפלטפורמה (טלוויזיה, קולנוע, רשתות חברתיות וכו').
סגנונות צילום
סרטים נרטיביים: כוללים סיפור עם התחלה, אמצע וסוף. לעתים קרובות דורשים שימוש בטכניקות כמו תקריב, יצירת צילומים וזוויות צילום יצירתיות כדי למשוך את הצופים אל עולמן של הדמויות.
סרטים דוקומנטריים: מציגים מידע עובדתי בצורה משכנעת באמצעות ראיונות, קטעי בי-רול (צילומים משלימים), וקריינות להדרכת הצופים בסיפורים מהחיים האמיתיים.
סרטים מסחריים: מתמקדים בקידום מוצר או שירות, תוך שימוש בחיתוכים מהירים, חזותיים-דינמיים ושפה משכנעת כדי ללכוד תשומת לב ולהניע לפעולה.
ראיונות: צילום שיחה עם אדם אחד או יותר, תוך שימוש בצילומי תקריב ואודיו ברור כדי להעביר את המסר שלהם ביעילות.
עדות לקוח והמלצות: מציג אנשים אמיתיים המדברים על החוויות החיוביות שלהם עם המותג או המוצר שלך - מטפח אמון ואמינות.
טכניקות צילום
תנועת מצלמה: צילומים סטטיים מספקים יציבות, בעוד שצילומי צידוד, הטיה ומעקב יוצרים תחושת תנועה ומנחים את המיקוד של הצופה.
גודל פריים: תקריב קיצוני, תקריב, צילומי בינוני, צילום רחב וצילומים מכוננים כולם משרתים מטרות שונות (יצירת אינטימיות, חשיפת הסביבה ויצירת הקשר).
פוקוס: מיקוד סלקטיבי מושך תשומת לב לאלמנטים ספציפיים בתוך הפריים, בעוד מיקוד עמוק שומר על הכל חד לתחושת ריאליזם.
עומק שדה: עומק שדה רדוד יוצר רקע חלומי, לא ממוקד, המדגיש את הנושא בחזית. עומק שדה רחב שומר על הכל חד, ומשמש לביסוס הקשרים בין דמויות, מקומות וחפצים.
ציוד צילום
מצלמות: מצלמות DSLR, מצלמות ללא מראה ומצלמות קולנוע מקצועיות מציעות רמות שונות של איכות תמונה, שליטה ותכונות.
עדשות: עדשות זווית רחבה לוכדות סביבות רחבות היקף, בעוד שעדשות טלפוטו מתקרבות לצילום תקריב. עדשות פריים מציעות איכות תמונה מעולה, בעוד שעדשות זום מספקות גמישות.
חצובות וגימבלים: חצובות מספקות יציבות לצילומים סטטיים, בעוד שגימבלים מציעים תנועה חלקה ונטולת רעידות.
ציוד תאורה: אורות, מפזרים ומחזירי אור עוזרים לשלוט בסביבת התאורה וליצור מצבי רוח ספציפיים.
תאורה: תאורת שלוש נקודות (אור מפתח, מילוי, תאורה אחורית) היא הגדרה נפוצה, אך יוצרי סרטים יכולים להשתמש באור טבעי, אור רך, תאורה חזקה (בהירה ואוורירית), או תאורה קלה (צללים דרמטיים) בכדי ליצור מצבי רוח שונים.
ציוד סאונד: מיקרופונים לוכדים אודיו ברור, בעוד שמקליטים חיצוניים מציעים איכות צליל טובה יותר מאשר מיקרופונים מובנים במצלמה.
זוהי רק הצצה לעולם העצום של יצירת סרטים. אנו שואפים תמיד למנף את הסגנונות, הטכניקות והציוד כדי להתאים את תהליך הצילום לחזון ולמטרות הפרויקט הספציפיות שלך.